Ο Κουβέλης είπε το «ναι» σε Σαμαρά και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ο Κουβέλης είπε το «ναι» σε Σαμαρά και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ο Κουβέλης είπε το «ναι» σε Σαμαρά και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς εξασφάλισε το πρώτο επίσημο «ναι» από τη ΔΗΜΑΡ δια στόματος τους αρχηγού της Φώτη Κουβέλη. Μετά από την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε ο κ.Κουβέλης με τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώτος είπε πως η ΔΗΜΑΡ θα μετέχει με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.Κουβέλης «αποφασίσαμε να μετάσχουμε με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση του προγράμματος ώστε να αρθούν εκείνες οι δεσμεύσεις που έχουν ματώσει την ελληνική κοινωνία. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία».

Στις 13:30 ο κ.Σαμαράς έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να συμφωνηθεί και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή του στην κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται πως η εντολή που έχει λάβει ο Αντώνης Σαμαράς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λήγει το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ