Η Κέιτ Άπτον γδύνεται για το GQ - Το Iντερνετ παίρνει φωτιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Άπτον γδύνεται για το GQ - Το Iντερνετ παίρνει φωτιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα φωτογράφηση της Κέιτ Άπτον έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η 20χρονη από την Φλόριντα είναι πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη. Και η μόνη που, σύμφωνα με το Forbes, μπορεί μελλοντικά να εκθρονίσει την Γκιζέλ από την πρώτη θέση στην λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

«Καταλαβαίνω γιατί αρέσω στους -400.000- άντρες followers μου. Αντιμετωπίζω όλο αυτό ως μια ακόμη δουλεία. Βλέπεις ποια είναι τα πλεονεκτήματά σου και τα εκμεταλλεύεσαι». Αυτό το συνοδευτικό tweet της Κέιτ αποδεικνύει ότι διαθέτει αρκετό μυαλό για να αντιμετωπίζει το κορμί της ως κανονική επιχείρηση.

Η Κέιτ Άπτον γδύνεται για το GQ - Το Iντερνετ παίρνει φωτιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και ότι κάθε προκλητική της δήλωση αποτελεί μέρος μια ευρύτερης στρατηγικής. Όπως όταν δήλωσε στο GQ «Μεγάλωσα στην Φλόριντα κάνοντας ιππασία. Οπότε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου φοράω είτε μπότες και τζιν, είτε μπικίνι».

Η Κέιτ Άπτον γδύνεται για το GQ - Το Iντερνετ παίρνει φωτιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η συγκεκριμένη προκλητική φωτογράφηση έχει την σφραγίδα δημιουργικής «διαστροφής» του διαβόητου Τέρι Ρίτσαρντσον. Όπως είναι φανερό για όσους γνωρίζουν την δουλειά του.

Η Κέιτ Άπτον γδύνεται για το GQ - Το Iντερνετ παίρνει φωτιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Κέιτ Άπτον γδύνεται για το GQ - Το Iντερνετ παίρνει φωτιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ