Κρέμασε στο κενό την τρίχρονη κόρη του επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα του - iefimerida.gr

Κρέμασε στο κενό την τρίχρονη κόρη του επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα του

Πατέρας κρέμασε στο κενό την τρίχρονη κόρη του επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς της νότιας Κίνας όταν είδαν έναν άνδρα να κρεμάει από το παράθυρο του διαμερίσματός του στον έκτο όροφο ένα τρίχρονο παιδί. Ο άνδρας δεν ήταν άλλος από τον πατέρα της μικρής, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι έκπληκτοι γείτονες της οικογένειας που είδαν τον πατέρα να κρατάει στο κενό την τρίχρονη κόρη του κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, η οποία και έστησε ένα γιγάντιο «μαξιλάρι» κάτω από το διαμέρισμα των Κινέζων έτσι ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο στην περίπτωση που ο άνδρας άφηνε από τα χέρια του την μικρή.

Οπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχε με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ