Την Τετάρτη και νέα σύσκεψη των εκπροσώπων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Την Τετάρτη και νέα σύσκεψη των εκπροσώπων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

Την Τετάρτη και νέα σύσκεψη των εκπροσώπων ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για την διαμόρφωση του κειμένου της προγραμματικής συμφωνίας.

Στην συνάντηση αυτή που έγινε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή, συμμετείχαν από πλευράς της ΝΔ ο Βαγγέλης Μειμαράκης και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Από πλευράς ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Στέλιος Αγγελούδης, ενώ για την Δημοκρατική Αριστερά το παρών δίνουν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί μία νέα σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων προκειμένου να καθοριστεί το τελικό κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα αυτή εργασίας, έβγαλε «παραπάνω από την μισή δουλειά», καθώς υπήρξε και κόπωση από τις εξελίξεις όλης της ημέρας που έκανε την συνάντηση να ξεκινήσει με καθυστέρηση μίας περίπου ώρας.

Στην συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα όπως η δημόσια διοίκηση, η λαθρομετανάστευση και η οικονομία. Τα στελέχη των κομμάτων τώρα αναμένεται να ενημερώσουν τους πολιτικούς τους αρχηγούς οι οποίοι θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν.

Κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά επισημαίνουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ είναι έτοιμος για τον σχηματισμό της κυβέρνησης εφόσον έχουν συμφωνηθεί πολλά από τα ζητήματα που εκκρεμούν, ακόμη και για το βράδυ της Τετάρτης.

Σημειώθηκε δε επίσης πως η συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων, δεν έχει καμμία σχέση και δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο τις υπόλοιπες παράλληλες πολιτικές εξελίξεις.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ