Κουβέλης: Να μην συμμετέχουν στην κυβέρνηση βουλευτές της ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Κουβέλης: Να μην συμμετέχουν στην κυβέρνηση βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Στην κυβέρνηση να μην συμμετάσχουν βουλευτές ή στελέχη της ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέλη της Κεντρική Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί κάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «προχωράμε, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά δεν μετέχουμε με βουλευτές ή κομματικά πρόσωπα». Έτσι άφησε ανοικτό μόνο το ενδεχόμενο να μετέχουν στην κυβέρνηση πρόσωπα που ιδεολογικά πρόσκεινται στη Δημοκρατική Αριστερά, αλλά δεν έχουν καμία κομματική ιδιότητα.

Ο κ. Κουβέλης σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ εξήγησε ότι αυτή την απόφαση επιβάλλει η κρισιμότητα των στιγμών και ότι η Δημοκρατική Αριστερά έτσι ανταποκρίνεται 100% στις προεκλογικές της δεσμεύσεις αναλαμβάνοντας ως αριστερά της ευθύνης, τις ευθύνες που τις αναλογούν.

Επίσης επεσήμανε ότι η Δημοκρατική Αριστερά προτάσσει το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας έχοντας ήδη βάλει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων την γνωστή πρότασή της με τα 7 σημεία. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά καθώς είναι σε εξέλιξη, με συνεχείς τοποθετήσεις μελών του οργάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ