Πεπελάσης: Ο Παπακωνσταντίνου έχει κάνει ζημιά στη χώρα! - iefimerida.gr

Πεπελάσης: Ο Παπακωνσταντίνου έχει κάνει ζημιά στη χώρα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και καταξιωμένος οικονομολόγος-πανεπιστημιακός κ. Αδαμάντιος Πεπελάσης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5, άσκησε έντονη κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ο Αδαμάντιος Πεπελάσης, που έχει διατελέσει διοικητής της Αγροτικής και Εμπορικής Τραπέζης, εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ελλάδα. Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: «Έχει κάνει ζημιά στη χώρα, με τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα. Περιέπαιζε τον λαό όταν έλεγε ότι θα βγούμε γρήγορα στις αγορές».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την προειδοποίηση του κ. Παπακωνσταντίνου ότι έρχονται δύσκολα χρόνια, ο κ. Πεπελάσης έκανε λόγο για δηλώσεις που έρχονται σε ύστερο χρόνο και επεσήμανε πως όταν ο ίδιος έκανε τις ίδιες δηλώσεις δύο χρόνια νωρίτερα προκαλούσε δυσφορία. Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες για την παρούσα κατάσταση σε όλα τα κόμματα, αλλά και στις προηγούμενες κυβερνήσεις: «Τα κόμματα πρέπει να πουν την αλήθεια στρογγυλεμένη, απλή και απτή. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει το περιθώριο για μικροπολιτικούς χειρισμούς. Έχει τεράστιες ευθύνες», τόνισε ο κ. Πεπελάσης.

Τέλος, προειδοποίησε πως η χώρα βαδίζει σε τραγωδία και τόνισε πως κυβέρνηση όσο και αντιπολίτευση πρέπει να εκπονήσουν από κοινού ένα αξιόπιστο σχέδιο, ώστε να μην οδηγηθούμε σε μια οικονομική τραγωδία αντίστοιχη της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ