Χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι πρώην πελάτες της Hellas Power και Energa, εάν... - iefimerida.gr

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι πρώην πελάτες της Hellas Power και Energa, εάν...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα, από την Κυριακή 24 Ιουνίου, όσοι καταναλωτές διετέλεσαν πελάτες των εταιρειών Hellas Power και Energa, δεν έχουν επιλέξει νέο προμηθευτή και εξυπηρετούνται -ακόμη- από τη ΔΕΗ.

Με ανακοίνωσή της, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας υπενθυμίζει σε όσους καταναλωτές δεν έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με προμηθευτή ρεύματος να το κάνουν αυτήν την εβδομάδα, καθώς – όπως αναφέρει- η σχετική προθεσμία της 24ης Ιουνίου είναι τελική.

Όπως είναι γνωστό, η Hellas Power και η Energa έπαψαν να δραστηριοποιούνται από τον περασμένο Ιανουάριο. Οι πελάτες τους «μεταπήδησαν» αυτομάτως στη ΔΕΗ, που διαδραματίζει ρόλο προμηθευτή «τελευταίου καταφυγίου». Αυτή η προμήθεια, όμως, κατά το νόμο ισχύει επί ένα δίμηνο. Παρατάθηκε δυο φορές. Η δεύτερη παράταση εκπνέει την Κυριακή, 24 Ιουνίου.

Η Ρυθμιστική Αρχή υπενθυμίζει πως, όταν παρέλθει αυτή η ημερομηνία, θα γίνουν διακοπές ρεύματος χωρίς ειδικές ενημερώσεις.

Η προθεσμία αυτή αφορά, αφενός οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας και αφετέρου μικρές επιχειρήσεις, με ισχύ παροχής μέχρι και 25 κιλοβολταμπέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ