«Ο φόβος νίκησε τα πάντα», σχολίασε για τις εκλογές ο Λάκης Λαζόπουλος - iefimerida.gr

«Ο φόβος νίκησε τα πάντα», σχολίασε για τις εκλογές ο Λάκης Λαζόπουλος

«Ο φόβος νίκησε τα πάντα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκλογική βραδιά του Alpha βρέθηκε ο γνωστός πρωταγωνιστής. Εκεί που σχολίασε τα exit polls, το εκλογικό αποτέλεσμα και, στην συνέχεια, την επόμενη μέρα.

«Ο φόβος νίκησε τα πάντα.Όταν η ψήφος λειτουργεί με τέτοιο καθεστώς ο κόσμος ψηφίζει αναλόγως», ήταν το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης.

Συγκεκριμένα για το μνημόνιο είπε: «Το μνημόνιο στην πραγματικότητα ακυρώθηκε από τον τρόπο που επιβλήθηκε. Είναι ήδη στη συνείδηση του κόσμου έτσι. Ο κόσμος θέλει να απεγκλωβιστεί από το μνημόνιο και το έκανε πράξη με την ψήφο του».

Τέλος, όσον αφορά το αν θα σχηματιστεί ή όχι κυβέρνηση, δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Είναι μια προσωρινή λύση. Ο κόσμος διαμορφώνει το σκηνικό σιγά – σιγά. Αυτή τη στιγμή έβαλε τα πράγματα στη σειρά που ήθελε, έδωσε τα μηνύματά του και, βλέποντας τι θα συμβεί, θα πράξει ανάλογα. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή και χρειάζεται μια κυβέρνηση για να δοθούν λύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ