Λευκός Οίκος: «Η Ελλάδα να τηρήσει τις συμφωνίες και να μείνει στο ευρώ» - iefimerida.gr

Λευκός Οίκος: «Η Ελλάδα να τηρήσει τις συμφωνίες και να μείνει στο ευρώ»

Λευκός Οίκος: «Η Ελλάδα να τηρήσει τις συμφωνίες και να μείνει στο ευρώ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών εξέφρασε ο Λευκός Οίκος ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να σχηματιστεί σύντομα κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας τη θέση για εφαρμογή των όσων έχουν συμφωνηθεί και για παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, δήλωσε: «Συγχαίρουμε τον ελληνικό λαό για τη διεξαγωγή των εκλογών σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ελπίζουμε ότι αυτές οι εκλογές θα οδηγήσουν γρήγορα στο σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης που θα σημειώσει έγκαιρη πρόοδο όσον αφορά τις οικονομικές προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός. Όπως έχει αναφέρει ο πρόεδρος Ομπάμα και άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες, πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων μας η Ελλάδα να παραμείνει στη ευρωζώνη, σεβόμενη τη δέσμευσή της να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ