Η οριακή διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα καθυστερήσει την επίσημη πρόβλεψη - iefimerida.gr

Η οριακή διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα καθυστερήσει την επίσημη πρόβλεψη

Η οριακή διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα καθυστερήσει την επίσημη πρόβλεψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω της οριακής διαφοράς των δυο πρώτων κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, το υπουργείο Εσωτερικών εκτιμά πως η ασφαλής πρόβλεψη για τα αποτελέσματα των εκλογών δεν θα μπορέσει να γίνει πριν από τις εννέα το βράδυ, για αυτό και και θα μετατεθεί χρονικά.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης δήλωσε πως μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σύγχρονης μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, ίσως η σημαντικότερη, ολοκληρώθηκε με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο.

'Οπως τόνισε «όλα διεξήχθησαν ομαλά με το σεβασμό που αρμόζει στο πολίτευμά μας με εξαίρεση ένα εκλογικό τμήμα. Οπως με ενημέρωσε η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών, η πρώτη εκτίμηση θα ανακοινωθεί μόλις συγκεντρωθεί ικανό και αντιπροσωπευτικό δείγμα των αποτελεσμάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ