CSU: Δημοψήφισμα για κάθε γερμανική συνεισφορά σε μέλη της Ευρωζώνης - iefimerida.gr

CSU: Δημοψήφισμα για κάθε γερμανική συνεισφορά σε μέλη της Ευρωζώνης

CSU: Δημοψήφισμα για κάθε περαιτέρω γερμανική συνεισφορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να θέτει σε δημοψήφισμα κάθε μελλοντική οικονομική βοήθειά της, υπέρ των μελών της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά προβλήματα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του περιοδικού Der Spiegel ο γερμανός πολιτικός, συνεργάτης της καγκελαρίου Μέρκελ και επικεφαλής του αδελφού βαυαρικού κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) είπε χαρακτηριστικά πως «εάν επρόκειτο να διογκωθεί η οικονομική συνεισφορά της Γερμανίας, τότε θα πρέπει να ζητήσουμε τη γνώμη των πολιτών μας».

«Το ''ναι'' (με 60,3%) στο ιρλανδικό δημοψήφισμα", για την υποχρέωση επ' απειλή κυρώσεων, οι κρατικοί προϋπολογισμοί στο μέλλον στη 17μελή Ευρωζώνη να είναι απολύτως ισοσκελισμένοι, απέδειξε ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά ζητήματα με υπεύθυνο τρόπο... Όταν οι πολιτικοί είναι ικανοί να εξηγήσουν τι διακυβεύεται, δεν πρέπει να φοβούνται τον λαό», εκτίμησε ο κ. Ζεεχόφερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ