Απόλυτο ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πρώτο κύμα των exit polls - iefimerida.gr

Απόλυτο ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πρώτο κύμα των exit polls

Το απόλυτο ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πρώτο κύμα των exit polls
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματική αναμένεται η σημερινή εκλογική βραδιά, καθώς το πρώτο κύμα των exit polls για τις βουλευτικές εκλογές δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ μάχονται για το ποιο κόμμα είναι το πρώτο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία από τα exit polls που διεξάγουν ο εταιρείες δημοσκοπήσεων δείχνουν τα δύο κόμματα να βρίσκονται στην απόλυτη ισοπαλία, ενώ αμφότερα φαίνεται ότι θα έχουν εντυπωσιακή αύξηση στα ποσοστά τους, σε σχέση με την 6η Μαϊου. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να μένει με άνεση τρίτο κόμμα, λίγο πάνω από το 10%.

Στην τέταρτη θέση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα έχουμε ακόμα μία μάχη, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή να κινούνται 3-4 μονάδες κάτω από το ΠΑΣΟΚ.

Τα exit polls επιβεβαιώνουν την σταθερότητα των ποσοστών που έδιναν οι δημοσκοπήσες στην ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, ενώ το ΚΚΕ φαίνεται πως θα δει μεγάλη μείωση στα ποσοστά του, και από εκεί που ήταν παραδοσιακά τρίτο κόμμα κινδυνεύει να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις σε μια πιθανότατα επτακομματική Βουλή – αν δεν καταφέρει το κόμμα Μάνου-Τζήμερου να ξεπεράσει το 3%.

Διαβάστες εδώ τις πληροφορίες για το δεύτερο και τρίτο κύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ