Μητσοτάκης: Η πρωτιά της ΝΔ θα δώσει κυβέρνηση στον τόπο - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Η πρωτιά της ΝΔ θα δώσει κυβέρνηση στον τόπο

Μητσοτάκης: Η πρωτιά της ΝΔ θα δώσει κυβέρνηση στον τόπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή ότι η πρωτιά της Ν.Δ. στις σημερινές εκλογές δίνει τη δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση, κάτι το οποίο έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. αφού άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 253o Εκλογικό Τμήμα Χανίων, στην Χαλέπα, τόνισε πως «χρέος όλων μας είναι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, διότι αυτή την ώρα η πρωτιά της Ν.Δ. δεν ασφαλίζει μόνο απλώς λύση σε διάρκεια χρόνου, αλλά προπαντός δίνει αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ο τόπος: δυνατότητα να σχηματισθεί κυβέρνηση».

«Δεν πρόκειται για συνηθισμένη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Χωρίς καμιά αμφιβολία, η ψήφος του ελληνικού λαού θα σφραγίσει το μέλλον, τουλάχιστον των δυο επομένων ελληνικών γενεών. Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Εύχομαι και ελπίζω ότι από αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιό κατά την εκτίμησή του θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά πως «οι προβλέψεις αυτή την ώρα είναι ευνοϊκές για την Ν.Δ.. Αλλά, αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, πρέπει οι οπαδοί και τα στελέχη της Ν.Δ. να συνεχίσουν να μάχονται, μέχρι και την τελευταία ώρα. Η εκλογή τελειώνει όταν οι ψηφοφόροι και του τελευταίου τμήματος έχουν καταμετρηθεί και έχουν βγει τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ