Το αποτέλεσμα των εκλογών βάζει φωτιά στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Το αποτέλεσμα των εκλογών βάζει φωτιά στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όποιο και εαν είναι το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, για το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια νέα σελίδα στο εσωτερικό του κόμματος, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προετοιμάζει αλλά και σύντομα να ανακοινώνει το σχέδιο αναγέννησης της παράταξης, όπως ήδη έχει προαναγγείλει.

Στην Ιπποκράτους, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «Βήμα της Κυριακής» έχουν πέσει οι πρώτες τροχιοδεικτικές βολές ενός προαναγγελθέντος «εμφυλίου πολέμου».

Και μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να σχολίασε δηκτικά για το εσωτερικό ξεκαθάρισμα «σιγά τα αίματα! Κρατήστε μικρό φιαλίδιο», το καζάνι όμως άρχισε να βράζει...

Η πρώτη κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν η αποστολή του «διαζυγίου» στον Θεόδωρο Πάγκαλο και στον Γιάννη Ραγκούση. Και αυτό που όλοι περιμένουν είναι την αντίδραση των δύο ανδρών.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος όταν ενημερώθηκε ήταν στην Κύπρο και προς το παρόν τηρεί «σιγή ασυρμάτου»

Και ο Γιάννης Ραγκούσης δν σήκωσε το γάντι κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας καθώς επεσήμανε ότι «αυτή την ώρα αυτό που προέχει είναι το συμφέρον της χώρας»

Επεσήμανε μάλιστα ότι «η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οδήγησε το κόμμα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις με τις αποκλειστικές επιλογές της χωρίς κανένα εμπόδιο».

Ωστόσο πολλά στελέχη από την Β Αθηνών,μια περιοχή που το ΠΑΣΟΚ εκλογικά καταποντίστηκε, του χρεώνουν ότι «ήταν εξαφανισμένος από την μάχη επιβίωσης που έδωσε το ΠΑΣΟΚ».

Όπως όλα δείχνουν αμέσως μετά τις εκλογές θα διευθετηθεί και η σχέση του νυν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει καλά ότι ακόμα βγαίνει «καπνός» από την βεντέτα «Παπανδρεϊκών-Βενιζελικών»

Ο Γιώργος Παπανδρέου κινδυνεύει να μην εκλεγεί! στην κοιτίδα της ιστορικής οικογένειας, σε μια περιοχή που το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε ιστορικά και για πολλούς μην αναμενόμενα ποσοστά.

Πολλοί λένε ότι οι «παπανδρεϊκοί, αρνήθηκαν να ψηφίσουν το «ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου». Η συνέχεια την επομένη των εκλογών αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ