Ο Παπανδρέου ανακοινώνει τα νέα μέτρα στο Υπουργικό Συμβούλιο - iefimerida.gr

Ο Παπανδρέου ανακοινώνει τα νέα μέτρα στο Υπουργικό Συμβούλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους υπουργούς Ανδρέα Λοβέρδο, Εύαγγελο Βενιζέλο, Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστο Παπαουτσή, Λούκα Κατσέλη και τον αντιπρόεδρο Θόδωρο Πάγκαλο βλέπει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός, πριν την έναρξη του άτυπου υπουργικού συμβουλίου που είναι προγμαματισμένο για τις 4 το μεσημέρι.. Από το πρωί έχουν φουντώσει οι φήμες ότι οι συναντήσεις αυτές ενδεχομένως θα δρομολογήσουν εξελίξεις στην κυβέρνηση ενώ λέγεται ότι η συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου όπου δεν κρατούνται πρακτικά θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη. Λέγεται ότι ο πρωθυπουργός ανακοινώνει στους υπουργούς τα μέτρα που θα πάρει, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ και απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Το άτυπο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει με στενή σύνθεση: χωρίς όλους τους υπουργούς, χωρίς υφυπουργούς και συνεργάτες. Κάτι που δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τη μεγαλύτερη δυνατή μυστικότητα που επιδιώκει να εξασφαλίσει ο πρωθυπουργός στα όσα θα διαμειφθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ