Playmate στέλνει «πιπεράτη» φωτό της στον 80χρονο οδοντίατρό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Playmate στέλνει «πιπεράτη» φωτό της στον 80χρονο οδοντίατρό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα να έχεις «περίεργες» φωτογραφίες στο κινητό σου όταν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα την στείλεις κατά λάθος. Όπως συνέβη στην Τζένι Μακάρθι, πρώην Playmate, πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει και νυν παρουσιάστρια και best seller συγγραφέας.

«Ξυπνάει μια μέρα ο Έβαν (σ.σ. ο 10χρονος γιος της που πάσχει από αυτισμό) με πονόδοντο. Έρχεται και μου δείχνει το στόμα του, που είχε όντως κάτι περίεργο μέσα. Οπότε το βγάζω μια φωτογραφία και ετοιμάζομαι να το στείλω στον οδοντίατρό μας. Μόνο που κατά λάθος του στέλνω μαι από τις γυμνές φωτογραφίες που είχα βγάλει για τον Μπρίαν (σ.σ. Μπρίαν Ουρτσλάτσερ, σταρ του NFL). Και ο καημένος ο γιατρός πρέπει να είναι γύρω στα 80».

Playmate στέλνει «πιπεράτη» φωτό της στον 80χρονο οδοντίατρό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έτσι περιέγραψε το αστείο αυτό περιστατικό στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν η 40χρονη πλέον Τζένι. Η οποία δεν διευκρίνισε τι ακριβώς έδειχνε στην φωτό και σε τι πόζα.

Playmate στέλνει «πιπεράτη» φωτό της στον 80χρονο οδοντίατρό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως, ότι και να ήταν, ο γιατρός πρέπει να έμεινα ευχαριστημένος από την πρωινή αυτή έκπληξη, αφού η Μακάρθι έχει -όπως βλέπετε- 20 χρόνια εμπειριά στο ποζάρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ