Χουριέτ: Ο Έλληνας Φύρερ δεν θέλει μόνο την Κωνσταντινούπολη, αλλά και την Σμύρνη - iefimerida.gr

Χουριέτ: Ο Έλληνας Φύρερ δεν θέλει μόνο την Κωνσταντινούπολη, αλλά και την Σμύρνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναφορά στον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή κάνει μέσω της ιστοσελίδας της η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Hurriet, σχολιάζοντας την ρητορική του πως θέλει να πάρει ξανά την Σμύρνη αλλά και την Μαύρη Θάλασσα...

Η Χουρiέτ, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο αρχηγός του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή υποσχέθηκε να 'πάρει πίσω τη Σμύρνη', μία εβδομάδα μετά τη δήλωση ότι το κόμμα του θέλει 'πίσω' την Κωνσταντινούπολη».

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ότι «θα πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και τη Μαύρη Θάλασσα», γράφει η εφημερίδα. «Ναι, είμαστε εθνικιστές και ρατσιστές. Δεν το κρύβουμε», παραθέτει τα λόγια του η «Χουριέτ».

Στο άρθρο της Χουριέτ σχολιάζεται επίσης και η κόντρα μεταξύ της Χρυσής Αυγής με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, επειδή θέλει να δώσει το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ, θεμελιωτή της σύγχρονης Τουρκίας, σε έναν από τους δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ