ΝΔ για Financial Times Deutchland: Στημένες υποδείξεις κάντε αλλού - iefimerida.gr

ΝΔ για Financial Times Deutchland: Στημένες υποδείξεις κάντε αλλού

ΝΔ για Financial Times: Στημένες υποδείξεις κάντε αλλού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υποδείξεις αλλού» απαντά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, στο δημοσίευμα των Financial Times, με το οποίο ζητείται από τους Ελληνες ψηφοφόρους να αντισταθούν «στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα» και συστήνεται με «βαριά καρδιά» η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μιχελάκης τονίζει πως «οι Ελληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Ξέρουμε τι ψηφίζουμε».

«Υποδείξεις αλλού! Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη Παράταξη. Αντλεί τη δύναμή της από το λαό. Στημένες προκλήσεις, λίγο πριν τις εκλογές, αλλού!», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι στο άρθρο τους οι γερμανικοί Financial Times με τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και υπότιτλο «Σύσταση προς τους ψηφοφόρους» καλούν τους έλληνες ψηφοφόρους «να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζοντας λίγο παρακάτω πως «η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα».

Το δημοσίευμα αυτό,όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση και της Κουμουνδούρου. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον BHMA FM χαρακτήρισε την παρέμβαση «προκλητική, προσβλητική και χοντροκομμένη» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ