ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ HARRINGTO

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica στην υπηρεσία του FBI [βίντεο]

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica στην υπηρεσία του FBI
Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica στην υπηρεσία του FBI
-A +A

Έχουν περάσει τρία χρόνια απο το θάνατο της Μόργκαν Ντάνα Χάρινγκτον και το δημοφιλές συγκρότημα Metallica αποφάσισε να συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια των αμερικανικών αρχών, στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου της.

Στις 17 Οκτωβρίου του 2009, η εικοσάχρονη τότε κοπέλα είχε πάει σε συναυλία του συγκροτήματος που διοργανώθηκε από το πανεπιστήμιο Βιρτζίνια στη Σάρλοτςβιλ των ΗΠΑ. Μετά το τέλος της συναυλίας η νεαρή φοιτήτρια αποφάσισε να κάνει οτοστόπ προκειμένου να επιστρέψει σπίτι της. Το σώμα της βρέθηκε τρεις μήνες αργότερα, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Ο τραγουδιστής των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, δέχτηκε να συμμετάσχει στην έκκληση βοηθείας του ομοσπονδιακού γραφείου προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της κοπέλας. Στο παρακάτω video, ο ίδιος κάνει λόγο για αμοιβή 150.000 δολαρίων σε όποιον έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.

«Θυμηθείτε, κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη κι αν σας φαίνεται, μπορεί να είναι αποβεί σημαντική ώστε οι ερευνητές να εξιχνιάσουν το έγκλημα» τονίζει ο ίδιος.