«Πηδάω την γυναίκα της ζωής σου», είπε ο νυν στον πρώην της Ριάνα [εικόνες+ βίντεο] - iefimerida.gr

«Πηδάω την γυναίκα της ζωής σου», είπε ο νυν στον πρώην της Ριάνα [εικόνες+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέτρα του σκανδάλου βρέθηκε να είναι και πάλι η Ριάνα (η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, το απολαμβάνει) με τους πρώην της -βαθύπλουτους ράπερ- Κρις Μπράουν και Ντρέικ να πετάνε μπουκάλια ο ένας τον άλλο σε βίαιη συμπλοκή σε μπαρ.

«Σου πηδάω την γυναίκα της ζωής σου. Αποδέξου το». Αυτό ήταν το μήνυμα-αφορμή που έστειλε πίσω (μαζί με το μπουκάλι σαμπάνιας που του είχε στείλει ήδη, αλλά αρνήθηκε να δεχτεί) ο νυν της Ριάνα, Ντρέικ, στον πρώην της, Κρις Μπράουν , όταν βρέθηκαν και οι δυο στο ίδιο Νεοϋορκέζικο club WIP.

Μια «προσβόλα», όπως λέγαμε μικρότεροι, που ο οξύθυμος ράπερ (εκείνος που πλάκωνε σταθερά την Ριάνα στο ξύλο όταν ήταν μαζί) δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει έτσι.

Οπότε, όταν ο Ντρέικ πήγε να σηκωθεί για να φύγει από το κλαμπ, ο Κρις Μπράουν άρχισε να παίξει ξύλο με τον Μικ Μιλ, ένα μέλος της συνοδείας του Ντρέικ.

Αν και, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το σκηνικό το προκάλεσε η συνοδεία του Ντρέικ, ένα άλλο μέλος της οποίας πήρε και πέταξε ένα μπουκάλι που βρήκε τον Κρις Μπράουν στο πρόσωπο. Με τον τελευταίο φυσικά να τουιτάρει το τραύμα του, μαζί με την ατάκα «Έτσι διασκεδάζεις στα πάρτι εσύ; Πετώντας μπουκάλια σαν γυναικούλα; Ντροπή σου!!».

Η ουσία είναι ότι ξέσπασε μέγας καβγάς με την συμμετοχή 15 ατόμων, τραυματισμό μιας Αυστραλέζας τουρίστριας και -το πιο γελοίο- τους δυο αντίζηλους να μένουν αμέτοχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ