Δέκα σπείρες αδίστακτων κακοποιών χώρισαν την Αττική και σκορπούν τον τρόμο - iefimerida.gr

Δέκα σπείρες αδίστακτων κακοποιών χώρισαν την Αττική και σκορπούν τον τρόμο

Δέκα σπείρες αδίστακτων κακοποιών χώρισαν την Αττική και σκορπούν τον τρόμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα, περίπτερα, αρτοποιεία και σπίτια είναι οι βασικοί στόχοι των δέκα συμμοριών με τα καλάσνικοφ. Οι αδίστακτοι δράστες «πιάνουν δουλειά» συνήθως μόλις πέσει η νύχτα και εκμεταλλευόμενοι τον περιορισμό των περιπολιών της ΔΙΑΣ. Εισβάλουν στα σημεία που έχουν επιλέξει χωρίς να τους ενδιαφέρει αν η λεία τους είανι μεγάλη ή μικρή.

Σύμφωνα με το Έθνος πρόκειται για δέκα ένοπλες συμμορίες έχουν μοιράσει τις περιοχές της Αττικής και δρουν ταυτόχρονα, ενώ κοινός χαρακτηριστικό των συμμοριών είναι τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιούν, τα οποία δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν με την πιο ασήμαντη αφορμή.

Στη δυτική Αττική χτυπούν οι πέντε από τις δέκα συμμορίες και επιτίθενται από περίπτερα μέχρι διαμερίσματα. Μέλη τους αδίστακτοι κακοποιοί που δε διστάζουν να πατήσουν τη σκανδάλη αν κάποιος «τολμήσει» να αντισταθεί.

Οι υπόλοιπες συμμορίες χτυπούν στα βόρεια και τα νότια προάστια, με στόχο τους κυρίως βίλεςκαι αναζητούν χρήματα ή χρυσαφικά, Στην περίπτωση που δεν βρουν, δε διστάζουν να βασανίσουν τους ιδιοκτήτες για να τους δώσουν τις πληροφορίες που θέλουν. Τα θύματα τους συνήθως ηλικιωμένοι, γιατί είναι εύκολα θύματα, αλλά και κι εκείνοι που έχουν τρομοκρατηθεί περισσότερο απ' όλους για τις καταθέσεις τους και έχουν κρύψει τις οικονομίες τους μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ