Σαμαράς: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σαμαράς: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δέσμευσή του για νέες θέσεις εργασίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά πως «έχουμε μπροστά μας πρώτο δίλημμα:Ακυβερνησία ή κυβέρνηση; Δεύτερο δίλημμα:Δραχμή ή ευρώ;», ενώ συμπλήρωσε πως το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε πως το πρώτο ζητούμενο για το κόμμα του είναι η οικονομία και το δεύτερο η ασφάλεια, τονίζοντας πως και στα δύο υπάρχει μία αγκαλιά που λέγεται Ευρώπη. Στην συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς συμπλήρωσε πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κάνει όλα όσα υπόσχεται, ενώ τόνισε πως βασική προϋπόθεση είναι η πολιτική σταθερότητα.

«Δεν αγγίζουμε δεν ρισκάρουμε οτιδήποτε οδηγεί στην καταστροφή της χώρας» υπογράμμισε και αναρωτήθηκε «τι θέλει να πει ο κ. Τσίπρας με την φράση το ευρώ δεν είναι φετίχ;».

«Εδώ από την Θεσσαλονίκη ξέρω πως απευθύνομαι στο πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνία και το πιο αδικημένο. Είναι η νέα γενιά γιατί στις πλάτες της έχει φορτωθεί χωρίς να φταίει το βάρος και τις συνέπειες του χρέους που σωρεύτηκε από όλους εμάς που έχουμε ζήσει πριν από εσάς» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Ολάντ στο Mega, ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε «συγκλονιστικό» τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος, όπως είπε, προειδοποίησε τον ελληνικό λαό ότι υπάρχουν χώρες της ΕΕ που καιροφυλακτούν να κάνει κάποια παρασπονδία η Ελλάδα για να τη βγάλουν εκτός ευρώ.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε πως αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε η καταστροφή που θα συμβεί δεν διορθώνεται. Δεν υπάρχει τρόπος ύστερα από έξι μήνες να επιστρέψει στο ευρώ, επισήμανε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας: «Αν βγούμε από το ευρώ, αν έρθουμε σε ρήξη με τους εταίρους, θα τιναχτούν όλα στον αέρα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ