Χαμόγελα στη Νέα Δημοκρατία από τις κρυφές δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Χαμόγελα στη Νέα Δημοκρατία από τις κρυφές δημοσκοπήσεις

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά που ξεπερνά τις δυο μονάδες και ενδεχομένως μπορεί ακόμα και να υπερδιπλασιαστεί, προκύπτει από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για λογαριασμό των κομματικών επιτελείων.

Στελέχη της Συγγρού έχουν στη διάθεση τους στοιχεία ερευνών που δείχνουν ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα καταφέρει να κόψει πρώτο το νήμα την Κυριακή και μάλιστα με διακριτή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία και μόνο έρευνα η οποία δεν δείχνει προβάδισμα για την ΝΔ αλλά απόλυτη ισοπαλία με τον ΣΥΡΙΖΑ και αφορά όχι την πρόθεση ψήφου αλλά την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος.

Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν η ΝΔ θα καταφέρει να εκλέξει περισσότερους από 120 βουλευτές γεγονός που θα διευκολύνει τον σχηματισμό κυβέρνησης με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως και της ΔΗΜΑΡ.

Πάντως στη Συγγρού αν και χαμογελούν με τις δημοσκοπήσεις προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους καθώς θεωρούν ότι μέχρι την τελευταία στιγμή όλα παίζονται και δεν επιθυμούν να βρεθούν αντιμέτωποι με ανατροπές της τελευταίες στιγμής.

Από την πλευρά της Κουμουνδούρου, εξακολουθεί να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς, όπως λένε, και στην προηγούμενη αναμέτρηση οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα και τελικά ήταν δεύτερο και μάλιστα με μικρή διαφορά από τη ΝΔ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ