Λαζόπουλος: Έχουμε εκλογές σύγκρουσης του φόβου με την ελπίδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Λαζόπουλος: Έχουμε εκλογές σύγκρουσης του φόβου με την ελπίδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή ήταν σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός έκανε λόγο στην «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ για σύγκρουση δύο γενεών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «άλλα πράγματα φοβούνται οι παλαιότεροι και άλλα ελπίζουν οι νεότεροι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε εκτενώς και στα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας την οποία χαρακτήρισε ιδιαιτέρως ψύχραιμη και ώριμη, σημειώνοντας ότι «η ελληνική κοινωνία έχει φερθεί συγκρατημένα σε σχέση με αυτό που της συμβαίνει. Και ευτυχώς που έχουμε τέτοιο πολιτισμό».

Τέλος, επισήμανε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε όσους τον χαρακτηρίζουν λαϊκιστή, λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», ενώ πρόσθεσε ότι του έχουν στείλει θέματα που αν ήταν δημοσιογράφος θα μπορούσε να τινάξει όλο το σύστημα στον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ