«Πάρτι» στο Χρηματιστήριο με άνοδο 8% - Στο +18% οι τράπεζες - iefimerida.gr

«Πάρτι» στο Χρηματιστήριο με άνοδο 8% - Στο +18% οι τράπεζες

«Πάρτι» στο Χρηματιστήριο με άνοδο 8% - Στο +18% οι τράπεζες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ράλι ανόδου σημειώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών, τρεις ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, με τους επενδυτές να προεξοφλούν ότι η ΝΔ θα είναι νικήτρια στις εκλογές της Κυριακής και θα σχηματίσει κυβέρνηση.

Η άνοδος του Γενικού Δείκτη ξεπερνά το 8% και πολλές τραπεζικές μετοχές κλειδώνουν στο +30% καθώς πληροφορίες θέλουν τις τράπεζες να παραμένουν υπό ιδιωτική διοίκηση, ακόμη και αν εκλεγεί μια «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση.

Η φημολογία για προβάδισμα της ΝΔ και σχηματισμό κυβέρνησης δίνει αέρα, ωστόσο αρκετοί συστήνουν ψυχραιμία καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να προδικάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Γενικός Δείκτης, βρίσκεται στις 541 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 8,53% ενώ ο τραπεζικός δείκτητς κινείται στο +18%. Η μετοχή της Εθνικής ενισχύεται κατά 28% αγγίζοντας το 1,34 ευρώ. Άνοδο 28% για την Αlpha Βank και Eurobank. Kέρδη 11% για τη Βιοχάλκο και 15% για την ΔΕΗ. Με άνοδο 14% ο ΟΤΕ και 15% η Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ