Ο Μεγάλος Αδερφός δεν είναι πάντα κακός: Δες γιατί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μεγάλος Αδερφός δεν είναι πάντα κακός: Δες γιατί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ευρέως διαδεδομένη άποψη για τις κάμερες ασφαλείας είναι ότι καταπατούν την ιδιωτική ζωή των πολιτών και χρησιμεύουν ως μέσο επιτήρησης. Μια νέα διαφήμιση ωστόσο, έρχεται να δείξει την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Στο νέο της σποτ, η Coca Cola Λατινικής Αμερικής χρησιμοποίησε υλικό από κάμερες ασφαλείας από ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτό, καθημερινοί άνθρωποι δείχνουν την απίθανη πλευρά τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι μαγνητοσκοπούνται, αποδεικνύοντας έτσι ότι η πανταχού παρουσία επιτήρησης στην καθημερινότητά μας μπορεί να μας ενοχλεί, αλλά ταυτόχρονα αιχμαλωτίζει ασυναίσθητα και όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή μας να αξίζει.

Στο διαφημιστικό παρουσιάζονται μερικά «αντι-εγκλήματα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τα οποία δεν αναφέρονται ποτέ στα δελτία ειδήσεων. Από τον άντρα που επιστρέφει το πορτοφόλι που έπεσε από την τσέπη ενός αγνώστου, μέχρι το νεαρό που προσφέρει ένα σακουλάκι με πατατάκια σε έναν άστεγο, το σποτ είναι αφιερωμένο σε όλους τους «τρελούς ήρωες»: Καθημερινούς ανθρώπους που αυθόρμητα κάνουν καλές πράξεις, αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ