Η σύζυγος του Στρος Καν -Ανν Σενκλέρ- αναλαμβάνει τη Huffington Post στη Γαλλία - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Στρος Καν -Ανν Σενκλέρ- αναλαμβάνει τη Huffington Post στη Γαλλία

Η σύζυγος του Στρος Καν -Ανν Σενκλέρ- αναλαμβάνει τη Huffington Post στη Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο μετά την πολύκροτη υπόθεση Ντομινίκ Στρος Καν που έκανε παγκόσμια γνωστή και την ήδη διάσημη στη Γαλλία σύζυγό του Ανν Σανκλέρ, η τελευταία επιστρέφει στη δημοσιογραφία και αναλαμβάνει τη διεύθυνση του γαλλικού ινερνετικού κόμβου Huggington Post.

H πρόταση ήρθε από την Αριάν Χάφινγκτον και έγινε δεκτή από την 64χρονη Σανκλέρ με «ενθουσιασμό, παρότι με τα χρόνια είμαι ίσως λιγότερη γρήγορη απ'ό,τι στο παρελθόν», όπως δηλώνει η ίδια στο Paris Match. Η γνωστοποίηση της τοποθέτησής της ως επικεφαλής της ιντερνετικής εφημερίδας ανέβασε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του site και πολλαπλασίασε τις διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Αυτό που εκπλήσσει δεν είναι η μεγάλη επιστροφή της Ανν Σανκλέρ στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία αλλά το γεγονός ότι υπογράφει ως Ανν Στρος Καν για να δηλώσει τον ακατάλυτο σύνδεσμο με τον σύζυγό της.

Η υπόθεση Στρος Καν που στοίχισε στον ίδιο τη θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο όταν κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.

Από τότε πολλές καταγγελίες βαρύνουν τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ. Η πιο πρόσφατη την οποία διερευνούν εισαγγελείς στη Λίλη της βόρειας Γαλλίας αφορά τις καταγγελίες μιας ιερόδουλης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη διάρκεια πάρτι με σεξ, στο οποίο συμμετείχε ο Ντομινίκ Στρος-Καν.

Κατηγορίες για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας έχουν ήδη απαγγελθεί κατά του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την υπόθεση μαστροπείας του ξενοδοχείου "Κάρλτον" στην ίδια πόλη.

Ο Στρος Καν, ο οποίος την εποχή εκείνη βρισκόταν στην ηγεσία του ΔΝΤ, έχει παραδεχτεί ότι συμμετείχε σε πάρτι με σεξ, τα οποία διοργάνωνε μια ομάδα επιχειρηματιών από τη Λίλη, αλλά έχει δηλώσει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν πόρνες.

Η Ανν Σανκλέρ επιχειρεί τώρα να ξεκινήσει μια νέα προσωπική πορεία, δίπλα στον σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι είναι βαθύπλουτη. «Πάντα θεωρούσα την κληρονομιά που έχω σαν κάτι μη φυσιολογικό όταν υπερβαίνει κατά πολύ τα χρήματα που θέλεις να αφήσεις στα παιδιά σου» δηλώνει η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ