Σκληρή επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιάννη Ραγκούση - iefimerida.gr

Σκληρή επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιάννη Ραγκούση

Σκληρή επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιάννη Ραγκούση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός παρομοίωσε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο web tv του protothema.gr εγκάλεσε τον πρώην γραμματέα και πρώτο τη τάξει υπουργό των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση, για απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ρωτήθηκε για τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού που σήμερα ασκούν κριτική. «Αυτοί δεν είναι στην παράταξη» τόνισε. Απαντώντας και στο σταυρό του μαρτυρίου του 2004 που σήκωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για... Ολοκαύτωμα. «Αφήστε τους κρατούμενους του Άουσβιτς να πάνε ξανά σπίτια τους» σημείωσε. Επισήμανε ακόμη ότι η χώρα κινδυνεύει, βαδίζει στην καταστροφή, και ότι μόνη λύση είναι η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ