Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι εγγυητής και καταλύτης μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι εγγυητής και καταλύτης μετά τις εκλογές

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι εγγυητής και καταλύτης μετά τις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Κορυδαλλό θα κάνει απόψε το ΠΑΣΟΚ την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση για την οποία έχουν κινητοποιηθεί οι (υπό ανασύσταση) νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις όλης της Αττικής. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να επαναλάβει στην ομιλία του ότι το κεντρικό δίλημμα των εκλογών βρίσκεται μεταξύ της συντονισμένης αναθεώρησης της δανειακής σύμβασης και της μονομερούς καταγγελίες και να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν εκλογικά το κόμμα του ώστε να μπορέσει να παίξει ρόλο εγγυητή και καταλύτη την επόμενη μέρα των εκλογών.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί στην Ιπποκράτους με τα προεδρεία των διδασκαλικών οργανώσεων (ΟΛΜΕ και ΔΟΕ), ενώ ενδιαμέσως θα δώσει μία ακόμη διαδικτυακή συνέντευξη. Στην ατζέντα του περιλαμβάνεται για την Πέμπτη επίσκεψη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και αμέσως μετά ομιλία του στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Πειραιά.

Την Παρασκευή ενδεχομένως να συναντηθεί με σωματεία ταξί και το βράδυ θα κάνει την τελευταία του προεκλογική εμφάνιση στο Μενίδι όπου το ΠΑΣΟΚ είχε συγκεντρώσει χαμηλά εκλογικά ποσοστά. Από το πρόγραμμα του δεν απουσιάζουν και οι συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως επίσης και σε διαδικτυακά μέσα.

Στην Ιπποκράτους τα τελευταία 24ωρα έχει προκληθεί ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας δεδομένου ότι οι δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε γνώση του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να δείχνουν σταθεροποίηση των ποσοστών του και επιπλέον μία μικρή ανοδική τάση. Οι επιτελείς του κόμματος θεωρούν ότι λειτούργησε θετικά η πρόταση 8 σημείων του κ. Βενιζέλου για την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης όπως επίσης και η πρόσφατη επίσκεψή του στην Ρώμη και η συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, γιατί έδειξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρείται ένας αξιόπιστος συνομιλητής από τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν θα ανοίξουν μέχρι το βράδυ των εκλογών εσωκομματικά ζητήματα αν και παρασκηνιακά τα περισσότερα στελέχη συζητούν μεταξύ τους για το ποιες πρωτοβουλίες προτίθεται να πάρει ο κύριος Βενιζέλος. Χθες στον Antenna είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει η ονομασία του κόμματος, ενώ όταν ρωτήθηκε επίμονα για τον κ. Λοβέρδο και για τον λόγο για τον οποίο δεν βρίσκεται το όνομά του στην λίστα με τις περιοδείες στελεχών ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι ο πρώην υπουργός έχει μιλήσει στις περισσότερες πόλεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ