Τη νίκη πρόκριση ψάχνει η Ελλάδα με αντίπαλο την Τσεχία - iefimerida.gr

Τη νίκη πρόκριση ψάχνει η Ελλάδα με αντίπαλο την Τσεχία

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο τη νίκη που θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Euro 2012 θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (19:00) η Ελλάδα στο δεύτερο παιχνίδι της στην διοργάνωση.

Οι διεθνείς γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με την Πολωνία προκειμένου να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη, παρά τις σημαντικές απουσίες του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου και του τιμωρημένου Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά από τα αριστερά θα αγωνιστούν τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κατσουράνη και Χολέμπας, ενώ η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται πιθανότατα από τους Μάκο, Μανιάτη και Καραγκούνη. Στην επίθεση σίγουρος είναι για το δεξί άκρο ο Σαλπιγγίδης, ενώ αριστερά φαίνεται να κερδίζει θέση βασικού ο Φορτούνης αντί του Σαμαρά, ο οποίος διεκδικεί τη θέση στην κορυφή της επίθεσης από τον Γκέκα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ