Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι μια καλή περίοδο για να επιλυθούν κάποια πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και τις δυο πλευρές. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

Δίδυμοι

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Από καιρό περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού.

Καρκίνος

Αφήστε αυτήν την περίοδο να περάσει και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σας, γι αυτό φανείτε προσεκτικοί. Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας..

Λέων

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Παρθένος

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί.

Ζυγός

Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σας θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας..

Σκορπιός

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Τοξότης

Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε.

Ιχθείς

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Δώστε προσοχή στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ