Τζήμερος: «Kαθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Εθνους» - iefimerida.gr

Τζήμερος: «Kαθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Εθνους»

Τζήμερος: «Kαθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Έθνους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εθνική αναγέννηση μίλησε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά!, Θάνος Τζήμερος, ο οποίος βρέθηκε στο Φανάρι, προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

«Συζήτησαν για τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται σήμερα ο Ελληνισμός και για το καθήκον όλων μας, να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Έθνους» όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Μετά το γεύμα που παρέθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, στο οποίο παρακάθισαν ιεράρχες, πολιτικοί παράγοντες και προσωπικότητες, ο κ. Τζήμερος δήλωσε για τις δυνάμεις της εκκλησίας: «Είναι σημαντικό που αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα, οι δυνάμεις που κράτησαν το έθνος ενωμένο και που διαμόρφωσαν την εθνική μας ταυτότητα συνεχίζουν να αποτελούν φάρο ελπίδας και στήριγμα για ολόκληρο τον ελληνισμό».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης υπενθύμισε ότι σήμερα είναι η επέτειος της αλώσεως της Κωνσταντινούπολης με το Ιουλιανό ημερολόγιο και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να υπογραμμίσει τις βαθύτατες ρίζες που συνδέουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την Πόλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ