Κανέλλη: Τι συζητούσα στα διαλείμματα του ΑΝΤ1 με τον Ηλία Κασιδιάρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κανέλλη: Τι συζητούσα στα διαλείμματα του ΑΝΤ1 με τον Ηλία Κασιδιάρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι συζητούσαν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Πέμπτης με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, λίγο πριν της επιτεθεί, αποκάλυψε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στο Star, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Οπως η κυρία Κανέλλη ανέφερε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» στο Star, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» πριν της επιτεθεί ο κ. Κασιδιάρης, μιλούσε μαζί του πολιτισμένα.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ αποκάλυψε πως συζητούσαν για όπλα: «Μιλούσαμε για όπλα, για διαμετρήματα, ο Κασιδιάρης, ο Δελατόλας από απέναντι και εγώ...». «Είναι γελοίο», συνέχισε.

Επίσης, όπως η ίδια είπε, συζήτησαν και το θέμα που εκείνη την ημέρα είχε ξεσπάσει, με το παιδί από την Παιανία που πυροβόλησε τον ληστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ