Αστυνομικοί πυροβολούν τον Τζορτζ Μάικλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστυνομικοί πυροβολούν τον Τζορτζ Μάικλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και κάλλιστα το συγκεκριμένο περιστατικό θα μπορούσε να του συμβεί στα πλαίσια κάποιας σύλληψης, πρόκειται απλά για μια σκηνή από το επεισοδιακό γύρισμα του νέου του βιντεοκλίπ White light. Εκεί που η ζέβρα δεν εννοούσε να κάτσει ήσυχη.

Το πιο αξιοπερίεργο κομμάτι του βιντεοκλίπ, το οποίο γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, δεν ήταν η σκηνή που ο Μάικλ πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα από σφαίρες αστυνομικών, αλλά η ύπαρξη στο set μιας μη συνεργάσιμης ζέβρας.

Αστυνομικοί πυροβολούν τον Τζορτζ Μάικλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κανείς δεν κατάλαβε τι έκανε εκεί. Και κανείς δεν μπορούσε να την συγκρατήσει, καθώς την έπιανε αμόκ κάθε φορά που περνούσε τρένο. Δηλαδή ανά δέκα λεπτά.

Κατά τα άλλα το γύρισμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο για τον Κύπριο τραγουδιστή, καθώς στο White Light περιγράφει το πόσο κοντά έφθασε στον θάνατο τον περασμένο Νοέμβριο όταν εισήχθη στην εντατική μονάδα Αυστριακού νοσοκομείου με πνευμονία.

Αστυνομικοί πυροβολούν τον Τζορτζ Μάικλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Έτσι εξηγείται ότι ο Τζορτζ ήταν σχεδόν μόνιμα δακρυσμένος και έπαιρνε αγκαλιά έναν αγνώστων στοιχείων μεγαλόσωμο άντρα που ήταν παρών.

Αστυνομικοί πυροβολούν τον Τζορτζ Μάικλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ