Έληξε το αυτόφωρο – Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης - iefimerida.gr

Έληξε το αυτόφωρο – Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Έληξε το αυτόφωρο – Έτοιμος να περάσει στην επίθεση είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι προσπάθειες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη παραμένουν άκαρπες και το αυτοφωρο έχει λήξει , ο ίδιος ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι...δυναμικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ηλίας Κασιδιάρης περίμενε την λήξη του αυτοφώρου, προκειμένου να μεταβεί στην Εισαγγελία, όχι για να παραδοθεί αλλά να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και να κάνει μήνυση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου!

Την Πέμπτη εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, μετά την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη στο στούντιο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1.

Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, αναμένεται θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο, καθώς δεν απολαμβάνει βουλευτικής ασυλίας, αφού δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή μετά τη διάλυση της Βουλής ενόψει εκλογών.

Πάντως άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σενάριο να εμφανιστεί μόνος του στη Δικαιοσύνη είναι πλέον σχεδόν απίθανο, ενώ δεν αναμένεται να παρουσιαστεί και στο Εφετείο τη Δευτέρα.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ