Σοκ στην Εθνική Ελλάδας: Επτά μήνες εκτός αγώνων ο Αβραάμ Παπαδόπουλος - iefimerida.gr

Σοκ στην Εθνική Ελλάδας: Επτά μήνες εκτός αγώνων ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Σοκ στην Εθνική Ελλάδας: Επτά μήνες εκτός αγώνων ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψυχρολουσία για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αβραάμ Παπαδόπουλου καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει περίπου επτά μήνες εκτός δράσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής αμυντικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την απόκατάσταση της ζημιάς που έχει πάθει στο γόνατό του. Η ακριβής διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας ήταν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου.

Μετά μάλιστα και από την αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Φερνάντο Σάντος έχει «ξεμείνει» από κεντρικούς αμυντικούς και η συνέχεια της ομάδας για πρόκριση στον επόμενο γύρο του ΕΥRΟ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ