Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί την τρίτη θέση από το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί την τρίτη θέση από το ΠΑΣΟΚ

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί την τρίτη θέση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ότι διεκδικεί το κόμμα του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ.Κουβέλης, είπε πως έχει θέσει ως στόχο η ΔΗΜΑΡ να ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν, ενώ έκανε λόγο για σταδιακή αποδέσμευση από το μνημόνιο με ταυτόχρονη ανάπτυξη.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κουβέλης, η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου, που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει την πόρτα για την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ και την Ε.Ε. με βάση τη θεωρία για το σαπισμένο δάκτυλο που πρέπει να κοπεί για να μην μολυνθεί το χέρι.

Για τις συνεργασίες με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θέλει φερέγγυα πρόσωπα και τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ταυτισμένοι με συγκεκριμένη πολιτική.

Για τον εαυτό του επανέλαβε πως δεν διεκδικεί τίποτα άλλο από την πολιτική ικανοποίηση να κυβερνηθεί η χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ