Εξερράγη στο στήθος της την ώρα που έκανε ντους! - iefimerida.gr

Εξερράγη στο στήθος της την ώρα που έκανε ντους!

Βρετανίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως επώδυνη εμπειρία είχε μια Βρετανίδα, της οποίας η επιθυμία να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος βγήκε ξινή, όταν το ένα από τα εμφυτεύματά της εξερράγη την ώρα που έκανε ντους.

Η 45χρονη Άλισον Τσάπμαν ήθελε εδώ και καιρό να υποβληθεί σε επέμβαση αύξησης στήθους, όμως δεν διέθετε τα απαραίτητα χρήματα. Έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί σε κλινική της Τυνησίας, όπου οι τιμές ήταν πολύ χαμηλότερες από τη Βρετανία.

Πήγε, έκανε την επέμβαση, επέστρεψε σπίτι της υγιής, ωστόσο μια εβδομάδα μετά, κι ενώ έκανε ένα ζεστό μπάνιο για να ανακουφιστεί από τον μετεγχειρητικό πόνο, το στήθος της άνοιξε.

Η 45χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε 3 επιπλέον εγχειρήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί το τραύμα, να προληφθεί η μόλυνση και να επουλωθούν τα σημάδια.

Εξερράγη στο στήθος της την ώρα που έκανε ντους! | iefimerida.gr 0

Η γυναίκα να έλαβε οικονομική αποζημίωση για την αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση, ωστόσο προειδοποιεί τις γυναίκες να μην κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ