Ο Τζώρτζογλου κάνει κάθε πρωί γιόγκα στην Σάντα Μόνικα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζώρτζογλου κάνει κάθε πρωί γιόγκα στην Σάντα Μόνικα [εικόνες]

Ο Τζώρτζογλου κάνει κάθε πρωί γιόγκα στην Σάντα Μόνικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την νέα του, υπέροχη ζωή στο Λος Άντζελες «προμοτάρει» ο Στράτος Τζώρτζογλου. Εκεί που ζει δηλαδή εδώ και ένα χρόνο μαζί με την Ολλανδή φωτογράφο Ζιζέλ Λούπσεν με την οποία σκέφτεται ακόμη και να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά.

«Ξυπνάμε το πρωί, εγώ κάνω γιόγκα και στη συνέχεια παίρνουμε τα ποδήλατά μας και κάνουμε βόλτες ή πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο. Μας αρέσει να τρώμε με φίλους. Είναι ωραία η ζωή στη Σάντα Μόνικα. Κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί, αλλά την ίδια στιγμή δίνουμε ο ένας στον άλλο την ελευθερία του να είναι ο εαυτός του», δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ ο Στράτος Τζώρτζογλου σχετικά με την σοβαρή σχέση του με την καταξιωμένη φωτογράφο Ζιζέλ Λούπσεν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ιστορία του πως γνωρίστηκαν, όπως την θυμάται η Ζιζέλ «Βρισκόμουν σε μια γκαλερί και ξαφνικά μπήκε εκείνος στην αίθουσα, δεν ήξερα και ποιος ήταν, αλλά μου κόπηκε η ανάσα. Βρεθήκαμε να μιλάμε και είχαμε επαφή αμέσως. Είδα κάτι σε εκείνον και του ζήτησα αν ήθελε να τον φωτογραφίσω ως Ηρακλή. Ήταν η πρώτη φορά που φωτογράφιζα άνδρα στο θέμα αυτό. Μάλιστα επειδή δεν ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανε δύο μήνες διατροφή και γυμναστική. Είναι ο Ηρακλής μου».

Μια σχέση τόσο δυνατή που έχει κάνει τον Στράτο να δηλώνει πως «Είμαι ανοιχτός σε όλα», δηλαδή στην προοπτική ενός δεύτερου γάμου ή του να αποκτήσουν παιδιά.

Τέλος, συγκεκριμένα όσον αφορά τα επαγγελματικά του, έχει να πει «Στην Αμερική σε εκτιμούν εύκολα αν είσαι καλός. Δεν έχουν τον φθόνο που είχα παρατηρήσει στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι η πιο ωραία χώρα στον κόσμο και σε περιόδους κρίσης οι Έλληνες γίνονται ένα. Όμως σε περιόδους υποτιθέμενης ευημερίας, βγαίνει η απληστία και ο φθόνος και καταστρέφει ο ένας τον άλλο. Εδώ το αντιμετωπίζουν διαφορετικά γιατί έχουν συνηθίσει να δουλεύουν πολύ. Είναι θέμα εκπαίδευσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ