Κουβέλης: Η βία είναι στο DNA της Χρυσής Αυγής [βίντεο] - iefimerida.gr

Κουβέλης: Η βία είναι στο DNA της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η βία ποτέ δεν μπόρεσε να ανοίξει δρόμους για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα» είπε ο Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι η βία είναι στο DNA της Χρυσής Αυγής, ενώ επισήμανε ότι οι εκλογές πρέπει να αναδείξουν κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας.

Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι ουδέποτε η Δημοκρατική Αριστερά μίλησε με ισοπεδωτισμό για τα ζητήματα της ασφάλειας, ενώ υπενθύμισε ότι κράτησε σαφέστατη θέση κατά της κουκούλας και των επεισοδίων, που προκαλούν τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας.

«Προσέξτε, η βία ούτε μπορεί να επιμερίζεται ούτε να συμψηφίζεται» επισήμανε και μίλησε για το «μεγάλο ζητούμενο» της πολιτικής που είναι να αλλάξει η χώρα.

«Πιστεύουμε και θέλουμε και έχουμε απόψεις» είπε ο Φώτης Κουβέλης για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί μετά τις εκλογές, και επέμεινε ότι η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί για να λυθουν τα προβλήματα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ