Πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro 2012 με αντίπαλο την Πολωνία - iefimerida.gr

Πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro 2012 με αντίπαλο την Πολωνία

Εθνική ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό στο Euro 2004 απέναντι στην τότε οικοδέσποινα Πορτογαλία αναζητεί η Εθνική ομάδα απέναντι στην διοργανώτρια Πολωνία (19:00, ΕΤ1) στην πρεμιέρα της στο Euro 2012.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε την Πέμπτη την προετοιμασία του χωρίς κανένα πρόβλημα και ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Πολωνούς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή του 4-4-3 που χρησιμοποιεί από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της Εθνικής. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει θέση ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα αγωνιστούν οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χοσέ Χολέμπας.

Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Κώστα Κατσουράνη, Γιάννη Μανιάτη και Γιώργο Καραγκούνη, ενώ οι τρεις στην επίθεση θα είναι πιθανότατα οι Σωτήρης Νίνης στο δεξί άκρο, ο Γιώργος Σαμαράς στο αριστερό άκρο και ο Φάνης Γκέκας στην κορυφή της επίθεσης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ