Ποιοι «παπανδρεϊκοί» συμμετείχαν στις μυστικές συσκέψεις Ραγκούση στην Πάτρα - iefimerida.gr

Ποιοι «παπανδρεϊκοί» συμμετείχαν στις μυστικές συσκέψεις Ραγκούση στην Πάτρα

Ολα τα ονόματα όσων συμμετείχαν στις μυστικές συσκέψεις του Ραγκούση στην Πάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πάτρα βρέθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, με σκοπό να συναντηθεί με στελέχη του κόμματος από την περιοχή. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής, είχε επαφές με άτομα γνωστά για τη στήριξη που παρείχαν και παρέχουν στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το moriasnews.gr, o Γιάννης Ραγκούσης έφτασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα την Τρίτη το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον πρώην γραμματέα Νέας Γενιάς, Πέτρο Σφηκάκη.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο παραλιακό εστιατόριο «ΑΚΤΑΙΟΝ» και συμμετείχαν περίπου 25 στελέχη αναμεσά στους οποίους βρίσκονταν και οι: Τάσος Αποστολόπουλος, γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αντιπεριφερειάρχης,,Μιχάλης Κίτρου, γιατρός μέλος του Εθνικού συμβουλίου,,Ανδρέας Κελεπούρης, πρώην γραμματέας της νομαρχιακής, ΘεόδωροςΠαρρής, σχολικός σύμβουλος.

Επίσης με στη συγκεκριμένη συναντηση συμμετείχαν και οι συνδικαλιστές Κώστας Πετρόπουλος, Γιώργος Κυριακόπουλος και Χρήστος Χρήστου, ο πρώην αντινομάρχης Θανάσης Πετρόπουλος, οι δικηγόροι, Νίκος Αραβαντινός, Γιάννης Κούτσης και Αγγελος Μπαρμπούνης, ο γιατρός Μπέσης, ο λογιστής Κούκης και άλλα 10 στελέχη.

Ακολούθησε και μια δεύτερη συνάντηση στο ξενοδοχείο Porto-Rio στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 15 καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών και για την οποία δεν διέρρευσαν πληροφορίες για τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Την Τετάρτη ο κ.Ραγκούσης συναντήθηκε για αρκετή ώρα με τον πολύ γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία και πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαϊας Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ