TO KKE καταδικάζει επίσημα τους «τραμπουκισμούς» του Ηλία Κασιδιάρη - iefimerida.gr

TO KKE καταδικάζει επίσημα τους «τραμπουκισμούς» του Ηλία Κασιδιάρη

O KKE καταδικάζει επίσημα τους «τραμπουκισμούς» του Ηλία Κασιδιάρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, σε ανακοίνωση Τύπου καταδίκασε επίσημα την σημερινή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλη στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εκφράζοντας την οργή και τη δυσαρέσκειά του για τους «τραμπουκισμούς» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, μέσα απο την ανακοίνωση, το ΚΚΕ εκφράζεται όχι μόνο εναντίον του περιστατικού, αλλά και της συνολικής ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς την «ναζιστικό μόρφωμα» και κατηγορώντας την οτι ανέκαθεν παρεμπόδιζε τις εργατικές κινητοποιήσεις.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η «Χρυσή Αυγή» εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ