Μύρισε πάλι καλοκαίρι, ανεβαίνει ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Μύρισε πάλι καλοκαίρι, ανεβαίνει ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα

Μύρισε πάλι καλοκαίρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέμπτη σήμερα και ο Ιούνιος όσο πάει θυμίζει όλο και πιο πολύ καλοκαίρι. Ο καιρός για σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα δυτικά και βόρεια ορεινά της χώρας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία, Θράκη, θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, οι οποίες θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά, ενω υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου.Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενω η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία στις Κυκλάδες θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενω στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίουκαι τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο το πρωί στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή η καλοκαιρία θα συνεχιστεί, με γενικά αίθριο καιρό και αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ