Τζήμερος: «Γιατί συνεργάζομαι με τον Μάνο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Τζήμερος: «Γιατί συνεργάζομαι με τον Μάνο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη ο μεταρρυθμιστικός χώρος να μπει στη Βουλή, προέταξε ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εκλογική συνεργασία της Δημιουργίας Ξανά! με τη Δράση του Στέφανου Μάνου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά!, σημείωσε πως «κάθε απόφαση κρίνεται στο χρόνο στον οποίο παίρνεται» και σημείωσε πως το όριο του 3% και ο εκλογικός νόμος ώθησαν τα δύο κόμματα στη συνεργασία.

Ο κ. Τζήμερος δεν παρέλειψε να απαντήσει στην επιστολή του Εμμανουήλ Επιτροπάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι οι χαρακτηρισμοί «οδηγός» και «γραμματέας» είναι τελείως παραπλανητικοί, καθώς «ο οδηγός είναι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, ενώ η γραμματέας είναι εθελόντρια η οποία βγήκε πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών»

«Οταν κάποιος αναφέρεται σε στενούς μου συνεργάτες, χρησιμοποιώντας τέτοιους απαξιωτικούς όρους, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος.

Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά!, υπεραμύνθηκε της στάσης του να συνεργαστεί με τη Δράση του Στέφανου Μάνου, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα των εκλογών επέβαλε συνεργασίες και την είσοδο των μεταρρυθμιστών στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ