Καλοκαιρίας συνέχεια και την Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Καλοκαιρίας συνέχεια και την Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας

Καλοκαιρίας συνέχεια και την Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας θα μας υποδεχθεί η Πέμπτη, με τις νεφώσεις ωστόσο να κάνουν την εμφάνισή τους τις απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού θα είναι το ίδιο με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ