Ποιος κορόιδευε την Κρίστεν Στιούαρντ επειδή δεν ξύριζε τα πόδια της; - iefimerida.gr

Ποιος κορόιδευε την Κρίστεν Στιούαρντ επειδή δεν ξύριζε τα πόδια της;

Ποιος κορόιδευε την Κρίστεν Στιούαρντ επειδή δεν ξύριζε τα πόδια της;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπέλα του Twilight, κατά κόσμον Κρίστεν Στιούαρντ, μπορεί σήμερα να είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ και να τη ζηλεύει ο μισός γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη για τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ωστόσο δεν ήταν όλα στη ζωή της πάντα τόσο ρόδινα.

Μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair, η Κρίστεν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύσκολα χρόνια του σχολείου: «Κοίτα μια φωτογραφία από τα 15 μου. Είμαι σαν αγόρι. Φορούσα τα ρούχα του αδερφού μου. Δεν με ένοιαζε καθόλου το ντύσιμο. Αλλά θυμάμαι πως οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν επειδή δεν φορούσα μοδάτα jeans. Ποτέ μου δεν το είχα σκεφτεί. Μ΄άρεσαν τα ρούχα για το γυμναστήριο περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με ενοχλούσε πολύ που έκαναν πλάκα μαζί μου. Θυμάμαι μια συμμαθήτρια μου, να με κοιτά στο γυμναστήριο και να λέει: "θέε μου, αυτή η κοπέλα δεν ξυρίζει τα πόδια της! Είναι αηδιαστικό», πρόσθεσε.

Παράλληλα ανέφερε ότι την ενοχλεί που τα ΜΜΕ κριτικάρουν συχνά το ντύσιμο και το στυλ της, αλλά και το ότι δεν ξέρει να στήνεται μπροστά στο φακό, με αποτέλεσμα να βγαίνει άσχημη σε πολλές φωτογραφίες. «Δεν δίνω δεκάρα γι΄αυτό. Δεν ντρέπομαι. Αντιθέτως είμαι περήφανη γι΄αυτό. Αν όλες μου οι φωτογραφίες ήταν τέλειες, ο κόσμος θα νόμιζε πως προσποιούμαι. Αυτή και μόνο η σκέψη με κάνει να ντρέπομαι τόσο πολύ που στις περισσότερες φωτογραφίες μου καταλήγω να δείχνω σκατά, αλλά δεν δίνω δεκάρα. Αυτό που με νοιάζει είναι ο κόσμος να με θεωρεί cool, και αληθινή», είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ