Ποιες είναι οι συμμορίες των κακοποιών με τα καλάσνικοφ που σκορπούν τον τρόμο - iefimerida.gr

Ποιες είναι οι συμμορίες των κακοποιών με τα καλάσνικοφ που σκορπούν τον τρόμο

Ποιες είναι οι συμμορίες των κακοποιών με τα καλάσνικοφ που σκορπούν τον τρόμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εισβάλουν σε σπίτια, καταστήματα και δε διστάζουν να πατούν τη σκανδάλη των καλάνισκοφ και να σκοτώνουν αθώους πολίτες. Τα μέλη των νέων συμμοριών με τα καλάσνικοφ σκορπούν τον τρόμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας κατά μέσο όρο σημειώνονται δύο εισβολές κάθε βράδυ μόνο στην Αττική, από πέντε μεγάλες συμμορίες ληστών με καλάσνικοφ και τουλάχιστον 10 μικρότερες που δρουν σε όλο το λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα το μεγάλο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρχές είναι πως δεν έχουν να κάνουν μόνο με μία συμμορία, αλλά με αρκετές ομάδες κακοποιών, οι οποίοι αν και έχουν τη δική τους μέθοδο δράσης έχουν έναν κοινό στοιχείο, είναι αδίστακτοι και πατούν τη σκανδάλη με το παραμικρό.

Στην κορυφή της λίστας των ληστών – κακοποιών βρίσκεται η συμμορία που δολοφόνησε έναν 30χρονο και τραυμάτισε σοβαρά τον 32χρονο αδελφό του πριν 3 μέρες στην Καισαριανή όταν πήγαν να τους κλέψουν το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές πρόκειται για τουλάχιστον τρεις αλλοδαπούς που κυκλοφορούν τα βράδια με καλάσνικοφ και εισβάλουν σε διαμερίσματα.

Μια δεύτερη συμμορία, επίσης αδίστακτη δρα σε Παγκράτι, Βύρωνα, Ζωγράφου, Υμηττό και Καισαριανή. Για να κρύψει τα καλάσνικοφ χρησιμοποιεί θήκες για κιθάρα. Μάλιστα τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, οι κακοποιοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς και άνοιξαν πυρ, χωρίς να καταφέρουν να τους τραυματίσουν. Μάλιστα ενεργό ρόλο στη συμμορία έχει και μία γυναίκα.

Στα νότια προάστια χτυπά και μια δεύτερη ομάδα αλλοδαπών κακοποιών και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας και της Βουλιαγμένης, κάνουν εφόδους σε πολυτελείς κατοικίες την ώρα μάλιστα που βρίσκονται μέσα οι ιδιοκτήτες.

Στα βόρεια προάστια χτυπούν τουλάχιστον τρεις συμμορίες. Η πρώτη επιλέγει σπίτια που βρίσκονται κοντά στη λεωφόρο Κηφισιάς, πρόκειται για αλλοδαπούς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, σκληροί και δρουν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά. Η δεύτερη συμμορία κινείται επίσης στην περιοχή των βορείων προαστίων όμως αν και εισβάλει σε σπίτια, λεηλατεί και στη συνέχεια φεύγει με λεία πολυτελή οχήματα. Μια τρίτη ομάδα εισβολέων που δρα στα βόρεια και ανατολικά προάστια αποτελείτε από πέντε μέλη και μέχρι στιγμής έχει εισβάλει σε τουλάχιστον έξι επαύλεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ