Το 50% των Γερμανών μας θέλει εκτός ευρώ, αλλά προτιμά την Ελλάδα για διακοπές - iefimerida.gr

Το 50% των Γερμανών μας θέλει εκτός ευρώ, αλλά προτιμά την Ελλάδα για διακοπές

Το 50% των Γερμανών μας θέλει εκτός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι Γερμανοί σε μεγάλο ποσοστό να θέλουν να φύγει η Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσκόπηση, δύο στους τρεις, δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό να έρθει στην χώρα μας για διακοπές.

Τα αποτελέσματα αυτά τα έδωσε στην δημοσιότητα το γερμανικό περιοδικό «Stern» το οποίο διενήργησε έρευνα στην οποία μόλις το 32% δηλώνει ότι θα έκανε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά να πραγματοποιήσει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Το αξιοπερίεργο είναι πως μέσα σε αυτά τα ποσοστά, υπάρχει ένα 49% το οποίο τάσσεται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Από την άλλη, υπέρ της παραμονής τάσσεται το 39%.

Σύμφωνα επίσης με την δημοσκόπηση για λογαριασμό του «Stern», το 62% διαφωνεί στο ενδεχόμενο να χαλαρώσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, εκτιμώντας ότι η Ανγκελα Μέρκελ θα πρέπει να μείνει πιστή στη γραμμή της. Τέλος, το 59% των ερωτηθέντων, δεν δείχνουν κατανόηση για τους Έλληνες που επιθυμούν να ψηφίσουν τους αντιπάλους της πολιτικής λιτότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ