Η εφαρμογή που κάνει πάταγο: «Ποιος φοβάται το Μνημόνιο;» - iefimerida.gr

Η εφαρμογή που κάνει πάταγο: «Ποιος φοβάται το Μνημόνιο;»

Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εφαρμογή «Ποιός φοβάται το Μνημόνιο;» είναι μια σύντομη και απλή διαδικασία για να μπορέσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά να αποκρυπτογραφήσει το μνημόνιο και να δει σε ποιο βαθμό συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτό. Εσείς πόσο φοβάστε τα μέτρα της συμφωνίας;

Στόχος της εφαρμογής είναι η εξοικείωση του χρήστη με τις γενικές κατευθύνσεις του Μνημονίου ενώ οι ερωτήσεις είναι κατανεμημένες σε 36 ομάδες. Η εφαρμογή θα επεξεργαστεί τις απαντήσεις σας και θα σας κατατάξει ανάλογα.

Σύντομα, θα γίνουν διαθέσιμα και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από το σύνολο όσων έκαναν το τεστ ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και από κινητά τηλέφωνα (Smartphones).

Η εφαρμογή «Ποιος φοβάται το Μνημόνιο;» είναι ιδέα της ομάδας DigitaNet, η οποία προέκυψε ως εξέλιξη του πειράματος επιχειρηματικότητας SygmaTeam στο πλαίσιο του Open Coffee Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ